Hitta bra litteratur billigt

Eftersom du är här på vår sajt, måste du älska böcker lika mycket som oss. Det är inte det billigaste att köpa böcker hela tiden. Hur kan man få ned kostnaden?

E-böcker

En del måste få känna boken i sina händer. För dem som inte behöver de kommer man undan lite billigare om man bara köper e-böcker. E-böcker börjar bli lika självklart som tryckta så det är sällan det saknas en elektronisk version av kända böcker.

Rabattkoder

Hämta rabattkoder från dina favoritbutiker och få ned priset på böckerna. Det kan handla om gratis frakt, 3 för priset av 2 eller procentuell rabatt på hela din beställning. En del rabatter finns bara att hämta på rabattkodssajten. Man får titta in då och då och se om rabatterna har uppdaterats eller förändras.

Egen utgivning

Böcker som ges ut utanför ett förlag brukar vara billigare. De är mest kostnadseffektiva och mindre människor har varit involverade i tryckprocessen. Sedan vill man ju att folk ska läsa ens böcker och det kan vara svårt att övertyga när man gett ut den själv. Det leder till att vissa sänker priset till en nivå då man knappt tjänar pengar på dem. Man vill bara att folk ska läsa ens verk. Vulkan är ett företag som trycker böcker och har även en shop där du kan handla.

Begagnade böcker

Kolla runt på Bokbörsen så hittar du begagnade böcker som både företag och privatpersoner säljer. Om du inte är ute efter en specifik titel kan du spara många slantar då du handlar begagnat. Om du gör utrop på sociala medier kan du till och med få böcker gratis eftersom personer bara vill bli av med dem.